Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Kedves Partnerünk!

 

Ön egy fiatal cég bemutatkozását olvassa, éppen 27 évvel ezelőtt alakultunk, de üzleti filozófiánk változatlan. Szolgáltatásunk csak személyre szabott tanácsadással lehet teljes értékű.

A megrendelőinknek az igények felmérése után egyaránt segítséget nyújtunk a megfelelő termékek kiválasztásában, a finanszírozási források megtalálásában, az eszközök üzembe állításában.

Partnereinknek ezért komplett informatikai megoldásokat szállítunk minőségi eszközökre alapozva.

A fejlesztések és a minőség iránti elkötelezettségünk azt jelenti, hogy mindig a legmodernebb technológiákat állítjuk az Ön szolgálatába.

A gyártók magas rendelkezésre állást nyújtó termékeinek kiváló minősége a garancia arra, hogy az üzembe helyezett rendszereink hosszú távon szolgálják ki az ön igényeit.

Azon vállalkozások részére, melyek nem rendelkeznek kellő erőforrással, lízingpartnerünkkel kedvező finanszírozási megoldásokat dolgoztunk ki.


Azokra is gondolunk akik, határozott elképzelésekkel keresnek meg bennünket.  

Nekik nyitottuk webáruházunkat, több mint tízezres tételben a termékek azonnali szállítással elérhetők!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Köszönöm figyelmét, érdeklődését előre is köszönöm.

 

Üdvözlettel:

Dávid Sándor villamosmérnök, ügyvezető

            liteware@liteware.hu

 

„Minőség a szenvedélyünk”           1994-2005-2021         „Önre mindig lesz időnk!”